Videoovervågning & tyverialarm - alarmsystem til privat og erhverv

alarm2Det er ikke nogen hemmelighed, at mange tusinde danskere hvert år udsættes for indbrud. Tendensen er rent faktisk på vej i den rigtige retning, og færre hjem, virksomheder og ferieboliger oplever i disse år indbrud end for bare få år siden. Vil du også beskytte dit hjem, sommerhus eller virksomhed mod indbrud, er Nordjysk El & Alarm eksperter i forskellige alarmsystemer. Vi leverer alarmer til private, alarmer til erhverv og naturligvis også til enhver anden bygning, som vores kunder måtte finde det nødvendigt at tyverisikre.

Med husalarm fra Nordjysk El & Alarm mindsker du risikoen for, at du bliver en af de knap 42.000, som oplevede indbrud i deres hjem sidste år. Samtidig oplevede over 16.000 forretninger, virksomheder eller offentlige bygninger tyveri. En tyverialarm kan naturligvis ikke garantere, at ubudne gæster ikke finder vej til det enkelte hus, men risikoen mindskes betragteligt.
Hos Nordjysk El & Alarm tilbyder vi en lang række forskellige alarmløsninger – både til erhverv, institutioner og private. I samarbejde med kunden udformer og skræddersyer vi et system og en løsning, der passer perfekt til det enkelte behov. Selv om dette blot er en basismodel, medfølger der mulighed for opkald til 5 valgte telefonnumre samt en trådløs løsning, så kabler og ledninger ikke hænger til skue overalt.
Alle vores alarmer til hjemmet og til virksomheden er brugervenlige, og alle informationer er på dansk, så både ung som gammel kan forstå og betjene modellerne.
Foruden basismodellen tilbyder Nordjysk El & Alarm naturligvis en række udvidelser med flere funktioner, så alarmsystemet er tilpasset, om det hører til i et hus, en feriebolig eller en virksomhed. Der er desuden mulighed for, at hjemmealarmen ikke aktiveres af kæledyr.

Ønsker man endnu mere sikkerhed, end en almindelig tyverialarm kan tilbyde, findes der også forskellige løsninger med videoovervågning. Overvågningen fungerer som supplement til husalarmen og øger sikkerheden omkring huset, arbejdspladsen eller sommerhuset. Der er desuden mulighed for at koble videoovervågningen på en netforbindelse, så man kan følge med, når man ikke er hjemme.
Nordjysk El & Alarm leverer derudover overvågning med infrarødt lys, som giver sort/hvide natbilleder, så videoen altid kan fungere som bevismateriale, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

Læs mere under trådløs videoovervågning