Trådløs videoovervågning

Ejer man en ejendom, er der formentlig én ting, man frygter mere end alt andet: indbrud. Det er naturligvis et problem at blive berøvet sine kostbare ejendele, men lige så alvorligt er følelsen af at få krænket nogle grænser. Det giver utryghed, uanset om det er som husejer eller virksomhedsejer.
Heldigvis findes der en række foranstaltninger, man kan gøre sig for at forhindre, besværliggøre eller afskrække indbrud i hjemmet, forretningen eller ferieboligen. Hos Nordjysk El & Alarm,  har vi et stort udvalg af alarmer, men ønsker man at sikre bygningen yderligere, er videoovervågning et ofte anvendt og effektivt supplement til de gængse alarmsystemer.
Med en række overvågningskameraer er du og din ejendom yderligere sikret mod ubudne gæster, for tv-overvågningen har flere funktioner. For det første afskrækker den potentielle indbrudstyve, og for det andet er den et effektivt middel i eftersøgningen, hvis uheldet alligevel er ude. Videoovervågning garanterer naturligvis ikke, at tyvene aldrig kommer, men det formindsker risikoen.

Hos Nordjysk El & Alarm tilbyder vi en række løsninger inden for overvågningskameraer:

- Trådløs overvågning
- Udendørs overvågningskameraer
- IP-overvågningskameraer
- Mulighed for at følge kameraerne over nettet
- Vælg fra 4 til 32 trådløse overvågningskameraer
- Videoovervågning til privat og erhverv

Med IP-kameraer udendørs får man også glæde af sin tv-overvågning, selv om det er mørkt. Det giver således sort/hvide natbilleder, så de ubudne gæster også fanges om aftenen og i nattetimerne. Det er afgørende for, at overvågningssystemet fungerer efter hensigten, at det er funktionsdygtigt døgnet rundt.
Muligheden for at følge den trådløse videoovervågning er naturligvis nyttig, når man ikke er hjemme. På den måde kan ejeren nemt og simpelt logge på en webforbindelse og på den måde følge overvågningskameraerne, selv om man eksempelvis er på rejse.
Som kunde hos Nordjysk El & Alarm får man naturligvis også en løsning, der passer til den enkelte. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi hjælper kunden med at skræddersy en overvågningsmodel, der fungerer. Vi leverer både til private og til erhverv, og vores overvågningssystemer understøtter fra 4 til 32 kameraer på én harddisk. Vi hjælper naturligvis også med at installere de udendørs overvågningskameraer og placerer dem strategisk, så kunden får fuldt udbytte af sit system.
Nordjysk El & Alarm har døgnvagt og står altid til rådighed, når vores kunder har brug for det. Kontakt os allerede i dag, og bliv klogere på, hvordan vores tv-overvågning kan øge sikkerheden i dit hjem eller firma.