Ventilation og køleanlæg

For ethvert hjem og enhver virksomhed er det vigtigt at have et rart indeklima. Det kræver blandt andet, at temperaturen hverken er for høj eller for lav, og at luften er frisk. Den slags kommer ikke altid af sig selv, men det er der naturligvis en løsning på. Med den rette ventilation og køleanlæg får man altid et behageligt indeklima, uanset hvor varmt det er udenfor.
Hos Nordjysk El & Alarm finder du altid fremragende tilbud på køleanlæg og ventilationsanlæg. Her er priserne i bund, mens kvaliteten er i top, og vores kunder får altid et produkt, der lever op til forventningerne.
Vores dygtige medarbejdere udfører både montering- og reparationsarbejde på køleanlæg. Det er således vigtigt, at anlægget for det første monteres korrekt, så man derved får den optimale effekt ud af det. Men det er lige så vigtigt, at anlægget vedligeholdes ordentligt. Vores erfaring viser således, at mange køleanlæg ofte har en alt for kort levetid, netop fordi vedligeholdelsen mangler. Derudover kan elregningen hurtigt løbe løbsk, hvis anlægget ikke fungerer, som det skal. Derfor kan et besøg fra Nordjysk El & Alarm's airconditionservice hurtigt vise sig at være godt givet ud.

Hos Nordjysk El & Alarm får du:

- Køle- og ventilationsanlæg til private og virksomheder
- Montering og reparation
- Vedligeholdelse, der sikrer, at anlægget fungerer efter hensigten
- Produkter af høj kvalitet og service ligeså

Behovet for ventilation og køling varierer naturligvis meget fra hjem til hjem og fra virksomhed til virksomhed. Derfor er det også meget individuelt, hvilke køleanlæg man har brug for. Den slags hjælper de dygtige og erfarne medarbejdere hos Nordjysk El & Alarm med at finde ud af. Sammen med kunden vil vi undersøge, hvilke løsninger der er mest hensigtsmæssige, og derudfra finde produkter, der matcher de krav. Dermed mindsker man også risikoen for, at anlægget har brug for omfattende vedligeholdelse eller udskiftning senere i sin levetid.
Der er flere hjem og firmaer, der ville få gavn af et køle- eller ventilationsanlæg end dem, der er klar over det. Derfor anbefaler vi, at man tager sig en uforpligtende snak med en af vores medarbejdere for at blive klogere på, hvordan bedre ventilation kan gavne. Og ikke mindst hvad Himmerland Alarm - El har at tilbyde.
Her er servicen altid i top og kundens behov i fokus. Vi rådgiver, monterer og reparerer, så man altid får det ud af køleanlægget, som man havde forventet.