hero5

Solceller

Solia Solceller er på alle måder det rigtige valg. Det er naturligvis en udgift på kort sigt, men på lang sigt sikrer solceller en rundhåndet besparing i energiforbruget, og derfor skal ejeren bruge færre penge på sin elregning, mens miljøet skånes for tonsvis af CO2, som ellers ville har forurenet atmosfæren.

I disse år tales der meget om vedvarende energi, CO2-udledning og klimaforandringer, og de fleste politikere synes enige om, at vedvarende energi er vejen frem. EU har en målsætning om, at 20 procent af al energiforbruget i 2020 skal stamme fra vedvarende energikilder, og Danmark skal nå 30 procent.

Lige nu ligger det tal på omtrent 17 procent, og selv om Danmark er langt foran i forhold til så mange andre lande i verden, er der lang vej endnu. Køber man solceller fra Solia, hjælper man samtidig med at nå den målsætning. Det er godt for vores fælles fremtid, og det er godt for vores børns fremtid. Med Solia Solceller er man således med til at gøre Danmark til et renere og grønnere sted.

Det kan være svært at motivere sig selv til at anskaffe solceller for klimaets skyld, men heldigvis vil vores kunder også opleve en anselig besparelse i deres økonomi. Hvad enten der er tale om en virksomhed, institution eller privat, vil Solia Solceller hurtigt blive en god investering. Tilbagebetalingstiden er lav, levetiden høj, og de kræver ingen vedligeholdelse. Solcellerne fungerer i mindst 30 år, og på den tid kan ejere opnå 300.000 kroners akkumuleret besparelse.

Solceller

Solceller fra Solia er desuden ganske alsidige og fungerer til alle typer kunder. Som nævnt forhandler Himmerland Alarm - El & VVS både til private, virksomheder og institutioner, og solcellerne kan monteres på alle typer tag og endda også på jorden, såfremt man ønsker dette. Om man bygger nyt eller ønsker solceller på en eksisterende bygning, er Solia Solceller det oplagte valg.

Tøv ikke med at kontakte Himmerland Alarm - El & VVS for at høre, hvilke tilbud vi kan levere. Sammen skræddersyer vi en løsning, som passer til den enkelte kunde, så tilfredsheden og udbyttet af solcellerne bliver i top.

Vi har mange års erfaring med elløsninger, og vi løser alle typer opgaver. Intet er for stort eller for småt, og alt klares naturligvis med det store fokus på grundighed og service, som altid har kendetegnet Himmerland Alarm - El & VVS. Vi sørger for, at jeres Solia Solceller bliver leveret og installeret, og vor døgnvagt er klar til at yde assistance, hvis der mod forventning skulle opstå et problem. Kontakt os i dag, og bliv klogere på, hvordan solceller kan spare dig og miljøet for meget.