Varmepumper - luft til luft- eller luft til vand-varmepumper

Mange hjem og firmaer har ikke gjort sig grundige nok overvejelser om, hvordan de varmer deres bolig eller domicil op. Hvis de gjorde, ville mange flere således allerede have installeret en varmepumpe, for der masser af årsager til, at varmepumper er et bedre alternativ, end hvad man har i forvejen.
Den vigtigste årsag er, at varmepumper nedsætter udgifterne til varmeforbruget betydeligt. En pumpe fungerer ved, at den gratis trækker varme ud af luften. I de fleste helårsboliger kan du på den måde få dækket 90 procent af varmebehovet, mens varmepumpen vil kunne dække hele varmeforbruget i mange sommerhuse.
Varmepumperne har også den fordel, at de er enormt miljøvenlige. Du kan f. eks. få en varmepumpe, der leverer 4 gange så meget energi, som den bruger. Derudover skaber de et fremragende indeklima. Luften i din bolig eller virksomhed bliver bedre cirkuleret, hvilket giver mindre fugt i f. feks. vinduerne og et godt indeklima generelt. Noget, der har stor betydning for især allergikere. Varmepumpen er udført i et enkelt design, og vi monterer den med en diskret rørføring.

Med en varmepumpe fra Nordjysk El & Alarm får du:

- Betydeligt lavere varmeforbrug
- En miljøvenlig løsning
- Bedre indeklima
- Montering
- Enkelt, uforstyrrende design

Det enkelte hjem eller virksomhed har naturligvis forskellige behov, når det gælder varmepumper, og derfor forhandler Nordjysk El & Alarm en lang række modeller fra forskellige producenter, herunder Panasonic-varmepumper. Derudover finder du også luft til vand-varmpumper og luft til luft-varmepumper. Alle modeller og producenter lever naturligvis op til de høje krav om kvalitet, som vores kunder altid oplever i forretningen – uanset om man vælger varmepumper med luft til vand eller varmepumper med luft til luft-funktion.
Der er ingen tvivl om, at man som kunde finder markedets skarpeste varmepumpepriser hos os. Vi har altid billige varmepumper til salg og altid en, der passer til den enkelte husholdning eller det enkelte firmas behov.
Hos Nordjysk El & Alarm får du desuden en fagligt kompetent rådgivning, professionel betjening og produkter af høj kvalitet. Vi har mange års erfaring, og alle vores sælgere og montører udfører et servicemindet arbejde, hvor kundens ønsker er i fokus.
Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvordan du med en varmepumpe kan spare penge, og få et bedre indeklima. Vi har billige varmepumpepriser og den bedste service i landsdelen. Ønsker du et separat aircondition-anlæg, kan vi også levere og installere det. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst – både hvad angår funktion og økonomi.