Elektriker - Din lokale elinstallatør

Et af de vigtigste aspekter i enhver bygning er elinstallationerne. Det gælder både for private hjem og for virksomheder, at elinstallationerne skal være i orden, og for at være sikker på at de er det, skal man bruge en elinstallatør. På den måde får man både sikre og funktionelle løsninger, der kommer alle parter til gode.

Hos Nordjysk El & Alarm er vi specialister i el, alarm og videoovervågning og vores døgnvagt sikrer, at hjælpen aldrig er langt væk uanset tidspunktet på døgnet. Vores elektrikere er klar til at rykke ud med kort varsel til installationer, der ikke fungerer, men det er blot én af flere søjler, der udgør fundamentet i vores elarbejde.

Vi rådgiver således også omkring langsigtede el-løsninger, der sikrer funktionalitet, effektivitet og ikke mindst energirigtighed. Den slags får man kun med de rigtige elinstallationer, og vores elektrikere rådgiver både omkring el i gamle bygninger såvel som i nybyggerier. Det handler ikke kun om sikkerhed, men også om design og at vælge de rette lyskilder, hvilket der selvfølgelig er forskel på, alt afhængig af om lokalet skal bruges til arbejde eller afslapning.

Bor man eller driver man virksomhed i en ældre bygning, er det også værd at have for øje, at det kan være en fordel at få sine installationer set igennem af en erfaren elinstallatør, når der eksempelvis skal bygges om eller renoveres. Det kan både betyde en stor besparelse på elregningen, lige som det øger sikkerheden. Gamle elinstallationer kan således forårsage brand i uheldige tilfælde.

Som kunde hos Nordjysk El & Alarm får du:

– Døgnvagt
– Rådgivning på elinstallationer
– Eftersyn og installation af nye elsystemer
– Funktionalitet, kvalitet og service

Nordjysk El & Alarm er SKS-godkendte. Det er et Sikkerheds-Kvalitets-Styringssystem, som Sikkerhedsstyrelsen har udarbejdet, for at du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført med højst mulig elsikkerhed. Det er din garanti for, at vores elektrikere udfører et professionelt og grundigt stykke arbejde.
Foruden at vores elektrikere er dygtige og erfarne, er de også altid i nærheden. Leder man efter en elektriker i Aalborg eller en elinstallatør i Randers, er Himmerland Alarm – El det rette sted. Vi er altid tæt på og har desuden elektriker i Aalborg,  Terndrup, Hadsund og  Hobro.
Vores produkter lever op til de høje standarder, som man kan forvente, og her er fokus altid på et lavt energiforbrug. Kontakt os gerne, og hør mere om, hvordan Nordjysk El & Alarm kan hjælpe med dine elinstallationer – også selvom der blot er tale om et eftersyn.