hero3

Profil

profil

Himmerland Alarm - El & VVS tilbyder løsninger inden for elinstallationer, alarmer, videoovervågning, hvidevarer, varmepumper og køleanlæg. Vores nøje udvalgte elektrikere, alarmmontøre og gode samarbejdspartnere gør det muligt for os at sige, at ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille. Vi udfører entrepriseopgaver, indgår serviceaftaler med virksomheder eller f. eks. boligforeninger og udfører også ofte og meget gerne mindre installationsopgaver i private hjem.

Himmerland Alarm - El & VVS er ejet af Peter Overgaard og Erik Kjeldsen. Vi er begge elektrikere med mange års erfaring. Det giver os en faglig viden, ekspertise og klar fornemmelse for, hvilke krav og behov vi kan møde. Noget der naturligvis betyder meget, når vi rådgiver vores mange kunder.

Som en serviceminded virksomhed bestræber vi os altid på at klare opgaverne så hurtigt som muligt og har døgnvagt, hvis uheldet skulle være ude. Vi overholder vores aftaler og efterlader altid stedet, hvor vi arbejder pænt og ordentligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for oplysninger om produkter eller rådgivning.

 

Kontakt os her eller ring på 98 57 19 22