hero1

VVS Himmerland - Din lokale VVS'er

vvs2En undervurderet, men fuldstændig afgørende del af enhver bolig eller bygning er VVS-arbejdet. Afløb, rør og sanitet er alle sammen vigtige komponenter for, at et hjem er rart at bo i, eller en arbejdsplads er rar at arbejde på. Derfor er det godt givet ud, når du får professionelle til at installere og montere alt i VVS.
Det er således ofte ganske kompliceret at få lavet VVS- og blikkenslagerarbejde på en måde, så både funktion og udseende spiller sammen. Det nytter ikke noget, at ucharmerende rør løber langs vægge, hvor man kunne undvære det. Derfor anbefaler Himmerland Alarm - El & VVS, at man får folk, der er vant til VVS-arbejde, til at ordne det. Og det er vi. Vores medarbejdere er veluddannede og erfarne i alt, hvad angår VVS- og blikkenslagerarbejde, og som kunde kan man altid vide sig sikker på, at rør, afløb og lignende bliver monteret og installeret på den mest hensigtsmæssige måde.

Derudover arbejder vi lokalt, og du kan få:

- VVS i Aalborg
- VVS i Hadsund
- VVS i Hobro
- og VVS i Randers

Vi leverer, monterer og installerer naturligvis også i områderne derimellem, og vi går ikke igen, før alle installationerne sidder og fungerer, som de skal. Her er kvalitet i produkter og kvalitet i det udførte arbejde nemlig i højsædet.
Med VVS- eller blikkenslagerarbejde fra Himmerland Alarm - El & VVS får man en løsning, som er tilpasset det enkelte hjem eller virksomhed. Der findes naturligvis lige så mange forskellige VVS-løsninger, som der findes bygninger, og derfor er det vigtigt, at der tilpasses en løsning, der stemmer overens med de krav, som bygningen og kunden stiller. Den slags hjælper vi naturligvis med at finde ud af.
Himmerland Alarm - El & VVS er kendt for vores grundige og seriøse arbejde på flere forskellige felter inden for elinstallationer, alarmer, videoovervågning, hvidevarer, varmepumper, køleanlæg – og naturligvis VVS. Vi anvender kun materialer med lang levetid, så kvaliteten, af det vi leverer, er lige så god som den service, vores kunder oplever. Det tror vi på er vejen frem.
Kontakt gerne Himmerland Alarm - El & VVS allerede i dag, og bliv klogere på, hvordan en forbedret VVS-løsning kan højne kvaliteten af din bygning. Vi arbejder både på nybyggerier og ombygninger, og vores medarbejdere går ikke, før det fungerer.